Fly Happening

17e Internationale Fly Happening - 2024 - 17th International Fly Happening

Georganiseerd door de Federatie Vlaamse Vliegvissers vzw op zaterdag en zondag 23 & 24 november 2024 - Gemeenschapscentrum "Klein Boom" - Mechelbaan 604 - 2580 Putte

17e INTERNATIONALE FLY HAPPENING 2024

Wij, de Federatie Vlaamse Vliegvissers vzw, zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze alweer 17e Internationale Fly Happening die naar onze bescheiden mening alle verwachtingen zal inlossen. Dit wordt trouwens een onvergetelijk feestelijk weekend, we vieren tevens de 40ste verjaardag van onze federatie. Een dag vol plezier, volop entertainment en verbinding.

We verwelkomen onze gasten en bezoekers in het Gemeenschapscentrum 'Klein Boom' om te genieten van een scala aan activiteiten en ervaringen die gegarandeerd. een glimlach op ieders gezicht zullen toveren. Bereid je voor op een dag vol avontuur, vriendschap, verrassingen en onvergetelijke momenten!

Wat kan je verwachten?

  • Een indrukwekkende showcase
  • Centrale thema: Ierland
  • Nationale en internationale standhouders
  • Nationale en internationale vliegbinders uit 14 verschillende landen
  • Special Internationale gasten
  • EFFA werpdemonstraties en coaching
  • Een gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde vliegvissers
  • Een speciale jubileum ceremonie om ons succes te vieren
  • En nog veel meer!
📅 zaterdag en zondag 23 & 24 November 2024
🕒 10.00u - 18.00u (CET)
🏢 GC Klein Boom - Mechelbaan 604 - 2580 Putte - Belgium

Of je nu komt om nieuwe innovatieve producten te ontdekken, betere bindtechnieken aan te leren, een gezellige babbel bij een drankje of om kennis te maken met de mooiste discipline in de hengelsport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en herinneringen op te halen die een leven lang meegaan.

Mis deze buitengewone gelegenheid niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Zet 23 & 24 november 2024 alvast in je agenda en bereid je voor op een weekend vol opwinding en verwondering.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen een onvergetelijke weekend te beleven!

Met vriendelijke groeten,

Gert Roclée

Voorzitter -President

Federatie Vlaamse Vliegvissers vzw

Lid worden

Waarom lid worden van de Federatie Vlaamse Vliegvissers

Onze federatie is erkend door Sportvisserij Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie. Jongeren die de leeftijd van 16 jaar nog niet bereikt hebben betalen geen ledenbijdrage aan onze federatie, nochtans genieten ze van alle voordelen. Omdat we een erkende sportfederatie zijn, kan je bij je mutualiteit een tegemoetkoming aanvragen voor je lidmaatschapsbijdrage. Kijk op de downloadpagina voor je document. Wil je als vereniging aansluiten bij onze federatie, dat kan ook natuurlijk. Neem daarvoor contact met het secretariaat FVV vzw.

Sterke community
Ondersteuning & erkende opleidingen
Biënnale "Fly Happening"
Magazine De Vlaamse Vliegvisser
Verzekering B.A. & L.O.
Lid worden
Man die in het midden van het water staat en zijn hengel gaat casten om te vliegvissen
+710
Aangesloten leden
15
Vlaamse verenigingen